AWARE [SYSTEMS]
AWare Systems, , Home Imaging / Custom development
AWare Systems on-line

Home
Custom development
Imaging
    TIFF
    Datamatrix
    Custom development
TechTalks
Company
Links

Talen

  English version
  Nederlandse versie

Contact

Informatie: info@awaresystems.be
Helpdesk: support@awaresystems.be
Verkoop: sales@awaresystems.beNew Datamatrix sectionValid HTML 4.01!AWare Systems custom imaging development

AWare Systems biedt zijn klanten professionele software ontwikkelingsdiensten aan in native Delphi ObjectPascal op het vlak van graphics programming. In de loop der jaren hebben wij een uitgebreide bibliotheek ObjectPascal objecten en componenten ontwikkeld, die zich naadloos laten integreren in de standaard Delphi VCL.

Hoewel bepaalde onderdelen van onze imaging technologie verpakt zijn in professionele gebruiksklare oplossingen, dient het grootste deel van de imaging bibliotheek uitsluitend als vertrekpunt en code base voor maatoplossingen in Delphi.

Voorbeelden van onze codebase:

  • Een reeks uiterst efficiŽnte en uitvoerig geteste codecs, encoders en decoders voor onder meer de volgende bestandsformaten: TIFF, BMP, ICO, CUR, PCX, JPEG, PNG, GIF, PSD, PCD, AVI, MPEG.
  • Kleurconversie, talrijke standaard kleurruimten, geavanceerde kleurbewerkingen.
  • Viewing-componenten met onder meer een vervangingscomponent voor de VCL TImage, een thumbnail component (miniatuurweergave), een thumbnail treeview component (miniatuurweergave in boomstructuur) en nog vele andere.
  • Uitbreidingen van de standaard Windows dialoogvensters, waaronder een 'Bestand openen' dialoogvenster met grafische voorvertoning, een 'Bladeren in (graphische) mappen' dialoogvenster, interfaces met Afdrukvensters,...
  • Geavanceerde tiling technieken voor de verwerking van grote afbeeldingen waardoor het beschikbare virtuele geheugen de enige werkelijk grens is voor wat betreft de grootte en omvang van de grafische bestanden/gegevens die u kunt verwerken.
  • Image I/O, met inbegrip van het inlezen/openen en bewaren van afbeeldingen, interactie met het Klembord, Afdrukken, Twain interfacing, schermafbeelding van het Bureaublad, capture van Delphi formulieren, video capture van het Bureaublad voor bijvoorbeeld hulp van op afstand en capture/weergave van Webcam beelden.
  • Bewerken en weergeven van annotaties.
  • Oplossingen voor het weergeven, renderen en bewerken van videobeelden.

Algemene inlichtingen over ons beleid op het vlak van de ontwikkeling van maatoplossingen vindt u in de sectie Custom development.